Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. július 19-25., kardok 9

Kardok IX – (Keresztező lap a Bolond 0)


2021. július 19-25.


Fizikai világunk törvényei mindenkire érvényesek, de csak akkor, ha sikerül a három dimenzió káprázatát valóságnak vélni. A törvények csak a fizikai testedre, a látható cselekedeteidre vonatkoznak. Arra nem, aki benned lakozik – hívják akárhogy -, mert a test levétele után tovább járja végtelen útját. A lelked, a szellemed, de még a gondolataid is szabadok az emberi törvénykezés alól. A törvényeinknek kevés köze van az igazsághoz, csak jogot szolgáltatnak, de tudjuk jól, az Igazság odaát van. Ha sikerül megértened és elhinned, hogy sohasem halsz meg, akkor nyertél, és halálod után is életben maradsz.


Mi várható a héten?


Folytatódik a múlt heti energetika, újra egy kardok lap, amelyet a Bolond keresztez. A nehezítés az előző héthez képest annyi, hogy most már nem elég nézőpontot váltani, most már teremteni kell, ráadásul úgy, hogy ne elakadás legyen a vége.


A kardok 9-es újra a szellemiségedet tornáztatja, csak most kétségekkel, bizonytalansággal halmoz el. Erőfeszítésre van szükséged ahhoz, hogy józanul gondolkodj, és a céljaidat ne veszítsd szem elől. A negatív hozzáállás nem hozza meg a kívánt eredményt, rá kell ébredned a valóságra, arra, hogy a passzivitás nem visz sehová, ideje cselekedni. Ez az a pillanat, amikor a Bolond közbelép, és bizakodása, tiszta tudata a tettek mezejére helyez téged. Most sem a külvilág szemlélése a cél, ott továbbra is csak az illúziót találod.


A kardok 9-es elakadtnak tűnik, de a 9-es számmisztikája a hitről, a bizalomról, a szellemi erőbedobásról, a sikerhez vezető út megtalálásáról szól. Jelen helyzetben nem halogatnod, hanem döntened, nem keseregned, hanem bíznod kéne. Hidd el, nincs olyan helyzet, amelyből nincs kiút!


A keresztező Bolond tudja és érti a bevezetőben elmondottakat, félelem nélkül járja útját a dimenziók között. Nem kevesebbet tud, csak annyit, hogy ő éli mindegyik oldalt, a tükröt és a tükröződést is, így ő pofoz, de a pofon neki fáj, ő szúr, és mégis ő vérzik. Tudja, hogy feladata, karmája, sorsa van, de ezek végtelen létét nem érintik. Ne feledd, a másoktól nem függő, szabad ember mindig gyanús, az emberek nem értik őt, ezért inkább bolondnak titulálják! Továbbra is ki kell tartanod, sőt az sem baj, ha állhatatosságodért bolondnak néznek. A fizikai létben a Bolond elfelejtheti örök életét, gyerekesen rajonghat, szerelmes lehet, önfeledten élvezheti a földi javakat, de útja végeztével képes lesz dalolva megválni mindentől, mert tudja, hogy az élet örök.


Bármi is történik veled, igazán sosem buksz el, csak megtanulod a sorsod leckéit. Sosem térhetsz le a saját utadról, hiszen a sorsodat élni és beteljesíteni kell.