Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. július 5-11., Világ

Világ XXI – (Keresztező lap a kelyhek VI)


2021. július 5-11.


A “mi világunk” alatt mindenki mást ért. A többség a materiális univerzumra gondol, arra, amely az érzékszerveinkkel észlelhető. Természetesen érzékszerveink szintén az anyagi testünkhöz tartoznak, így az észlelés továbbra is a matéria szintjén marad. Ha figyelmesen olvasol tudományos munkákat, kísérleteket, egy idő után feltűnik a sok bizonytalanság. Fizikusok teszik fel a kérdést, hogyan állhatott össze ilyen precízen világunk, mert ha változtatnánk csak egy leheletnyit a számtalan értéken, amelytől tökéletesen (az életnek kedvezően) működik, akkor összeomlana. A túl nagy rend sok tudósnak gyanús, éppen ezért kezdenek elvontabb (“tudományos paramétereknek” nem megfelelő) irányba tapogatózni. Azt is látnod kell, hogy a spiritualitás akkor lép be az életedbe, amikor nincs már tudományos magyarázat, vagy ha van is, igen sántít!


Mi várható a héten?


A Világ lapja prolongálta magát egy újabb hétre, valószínűleg tovább folytatódik a magas szintű belső munka. Természetesen a külső teremtés továbbra sem kizárt, de az csak a belső rálátás eredményeként jöhet létre. Mindig a pihenő időt várod, de most nem annak van itt az ideje, ehhez elég körülnézned világod szűk környezetében.


A keresztező kelyhek 6-os érzékenyít, és arra kér támaszkodj tapasztalataidra. Ha valaki már egyszer “elbánt veled”, és azóta semmit sem változott, akkor talán most sem kéne rábíznod magad. Ez a múlt tanulsága, mert már régebben sem hallgattál a szíved tudására.


A Világ lapja a három fizikai szám (1,2,3) magas szintre emelése, ahol az 1-es teremt, a 2-es érzi, a 3-as megérti. Árnyoldalként viszont elakadás, káprázat és értetlenség a jutalmad, ha nagyon kötődsz, tökéletlennek minősíted magad vagy csalódsz valamiben, valakiben. A cél előtt nagy kísértés lehet az élet túlzott szeretete, amely szenvedély és csábítás képében jelentkezik. Ne feledd, a Világ, mint az utolsó küszöbőr szintén megkísért, mert arra kíváncsi, hogy feláldozod-e magadat a világi örömök oltárán. A képen látható négy kerubi segítő mindent megtesz érted, mert céljuk az örökkévalóság mielőbbi láttatása, éreztetése.


A kelyhek 6-os gyerekkori képisége a múltat hozza látóteredbe. Ha visszavágysz, akkor a Világ árnyoldala felé indulsz, de ha a jövő felé veted tekinteted, új távlatok nyílnak előtted, amelyek előbb-utóbb megértésre vezetnek téged. A lap legfontosabb üzenete mégis a jelen valósága legyen, most keresd a boldogságot! A bónuszpontokat, mindig a nehezített feladatokért, nehezített pályán kapjuk.


Mindkét kártya érintett a halak jegyével, a botok az út közbeni kísértésekkel, a Világ a célba érkezés ígéretével. A befejező, Világ nagyarkánuma ritkán téved, segít elérni céljaidat, megérezteti veled világod rejtett csodáit, de ha képes vagy haladni, megláthatod az igazi kincseket! Földi szinten azt jelenti, hogy kiegyezel önmagaddal. Ha tudsz majd tisztán látni, megnő az önbecsülésed. Ha képes leszel a kelyhek 6-os gyermeki ártatlanságát élni, akkor végre megbékélsz önmagaddal.