Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. június 28. – július 4., Világ

Világ XXI – (Keresztező lap a Főpap V)


2021. június 28. – július 4.


A kívül-belül kérdésköre nehezen megérthető, általában fejlettség függő, és a fejlettség alatt spirituális rálátást, nem mások fölé kerülést értek. Kicsit érni, öregedni, bölcsülni kell ahhoz, hogy ne csak kívülre nézz, ne csak a tükröt használd. Az állandó kifelé irányultság fogyasztja energiáidat, mert reflektálnod, védekezned esetleg félned kell. Az élet jelenségeit ott fogod észlelni ahová figyelsz, a reakciód pedig tudás, tapasztat és motiváció függő lesz. A belül is élni azt jelenti, a magad ura vagy, ne mások mondják meg mi a helyes, és mit kéne tenned. Képes vagy ilyenkor felelősséget vállalni magadért, és a jót magáért a jóért tenni, nem érdekből. Átlátod magad, gyakorlod az önfegyelmet, nem kívül akarsz megnyilvánulni, a negatív belső energetikát már a megjelenés pillanatában képes vagy az ellenkezőjére fordítani. Az alacsony szint már nem érdekel, a magas minőségeket választod.


Mi várható a héten?


Két nagyarkánum a héten fontos időszakot jelent. Ne vedd félvállról, igyekezz magadra is figyelni, ne csak a csábító környezetre, nyárra, jövés-menésre. A Világ lapja a tarot utolsó lapjaként a hazatalálást reprezentálja. Kinek mi, de ne legyintsetek rá, most fontos dolgokat tudtok megalapozni, amelyek később nagy hatással lehetnek rátok. Számmisztikája mindjárt három számot érint, az 1-est a 2-est és a 3-ast (2+1=3), amelyek a fizikai dimenzió számai. Tehát lehet esélyed teremteni (1) (akár az anyagi világban), örülni annak, amit létrehoztál (2), és megérteni szellemeddel valami eddig nehezen felfoghatót (3)! A 3-as még energiát is ad az új úthoz. A Világ asztrológiai megfeleltetése a Jupiter és Szaturnusz egymással képzett, harmonikus fényszöge, amely valaminek az elérését, megvalósulását sugallja.


A Főpap 3 dimenzióról mesél, a fizikairól (anyagi), az asztrálisról (érzelmi) és a kauzálisról (szellemi). A Főpap mindig beavató minőség, megszerezheted most a látható világ mellett a láthatatlan kulcsát is. Vagyis megérthetsz végre az eddigi történelmedből bármit, ha hajlandó vagy önmagadba nézni. Arra is felhívja a figyelmedet, hogy ne diszkriminálj senkit, mert neked sem esne jól fordítva. Tudd, hogy aki ítél, az megítéltetik. A Főpap 5-ös számmisztikája az érzelmek éltetése, vagyis igyekezz mindenkit szeretni, de ha nem megy, legalább fogadd el őket. Asztrológiai párhuzama Nap a nyilasban, amely rálátást ad főbb dolgaira, és próbálja veled elhitetni, hogy mindent megvalósíthatsz és szerethetsz, ha bizalmad van mindenhez és mindenkihez.


A Világ lapján megjelenik ugyanaz a 4 segítő (kerub), akik már a Szerencsekerék kártyáján is jelen voltak. Ott még homályba vesztek, de mostanra már konkrét segítséget adhatnak, ha képes vagy a mély megértésre. El kéne merengened a világ dolgain, rájönni arra, mit értettél eddig félre, és mit sikerült megvalósítanod. Mennyire vagy szabad, mennyire függsz másoktól?


A két lap együtt minőségi ugrást jelenthet, de ahhoz föl kéne adni az ego érdekkel, győzni akarással telített álláspontját. A Világ segítségedre lesz a kivitelben, egyszer csak eszedbe jut valami, ami pont ott, pont akkor fényt gyújt benned, és a Főpap bizonyossága, mély hite megérteti veled a “valódi” élet csodáját. Minden úgy jó, ahogy van!