Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. május 10-16., érmék 9

Érmék IX – (Keresztező lap a Remete IX)


2021. május 10-16.


Az önzést inkább a negatív töltésű szavakhoz soroljuk, pedig nem biztos, hogy ott a helye. Az extrém, kilengő önzés tényleg elviselhetetlen, de most inkább a pozitív részét vizsgáljuk meg. Az “ön” szó magadra vonatkozik ugyanúgy, mint az önszeretet, önmegbocsájtás stb. Érezned kell, hogy valamit meg kell oldanod magaddal, valószínűleg azt, hogy mikor legyél te az első. Erre szükséged lesz, mert egészséges önzés nélkül sokaknak leszel az “áldozata”, vagyis önként és dalolva átengeded az irányítást még akkor is, ha a másik kevésbé ért hozzá. Húzd meg a határaidat, így könnyen szabadulsz ártó szándékoktól, építsd, erősítsd magadat, hogy másokat is meg tudj védeni szeretteid, “jó” ismerőseid körében. Ha szülő vagy, tudd, hogy neked kell először jól lenni, hogy a gyerekeid is rendben legyenek!


Mi várható a héten?


Az érmék 9-es a siker lapja. Inkább vonatkoztatjuk anyagi szintre, mint érzelmekre vagy szellemiségre. Lesz aki a pénzkereseti lehetőségeket figyeli, lesz aki az értékekre fókuszál. Érték sok minden lehet, egy távoli utazás, egy nercbunda, egy pohár víz, sőt lehet a párod, gyereked, barátod. Ezt már a fejlettségi szinted fogja eldönteni, itt arra gondolok, mennyire látsz túl a fizikai, érzékszervekkel felfogható “valóságon”. (Az is van vagy lehet, amelyről fogalmad sincs, mert nincs a látószögedben.)


A Remete vizsgálódik, feleleveníti múltjának tapasztalatait vagy visszanéz, hogy egy mai feladatot egy régi, jól bevált séma szerint oldjon meg. Teremtő, szellemi ereje sokra teszi hivatottá, te is érezheted általa, hogy sokkal többre vagy képes annál, mint amit eddig tettél.


A 9-es számmisztikája jelen esetben földi minőségű, tehát nincs szükséged varázslásra, el tudsz mindent intézni mások segítsége nélkül. A tudásod elegendő, bármit megvalósíthatsz, hisz a 9-esnél nincs jobb tervező. Kritikája a lassúság, bár most ez sem zavaró az érmék 9-es árnyékában, hisz ő sem a gyorsaságáról híres. A 9-es rendkívüli erőfeszítésre tesz téged képessé.


Az érmék 9-es realitást adhat kívánságaidnak. Biztonságra, jólétre törekvő energetikád megvalósulással kecsegtet. A lap akkor nyújt neked valódi segítséget, ha időben el tudod dönteni, mit szeretnél. Asztrológiai megfeleltetése Jupiter és Vénusz az 5. házban, amely életterület többek között a nyereségről szól.


A Remete, az öreg bölcs nem szokott elakadni, bár az irodalomban beszélnek erről is. Bölcs belátása teszi őt igazán érdekessé, így téged szintén rávehet a vizsgálódásra, amely a tisztánlátás alapja.


A két 9-es együtt szép, nyugodt hetet ígér, de csak akkor, ha a dolgok feltérképezése mellett elszánod magad a cselekvésre.