Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. május 17-23., Szeretők

Szeretők VI – (Keresztező lap a Szerencsekerék X)

2021. május 17-23.


Az intuíció a megsejtés magas foka. Ezt nem kapod ingyen, sokat kell érte tenned, nem kevés időt rá kell áldoznod. Az intuíció egy belső út, amikor kiüresedve (kontempláció) igyekszel önmagadra figyelni a lelked tisztaságával és a tudatod égi értelmével. Az intuíció ritka tünemény, csak az kapja meg aki a szeretetet, a hálát és az együttérzést magas szintre emeli, és állandóan működteti. Az intuíció nem összetévesztendő az illúzióval, de sokszor megtörténik, amikor az elme játszmái is bekerülnek a képbe.


Mi várható a héten?


A Szeretők lapja a társról, kapcsolódásaidról, az emberekhez való viszonyulásodról szól. Fontossá válik minden érzésed minősége, az élet visszakérdezi tőled, tudod-e, éled-e a szeretetet? Szabadságában szemléled-e partneredet, vagy megpróbálod birtokolni őt? Az egyenlőséget vagy az alárendeltséget választod? A képen süt a Nap, jelzi neked a “jó” választás lehetőségét, de a felhők is megjelennek, amelyek arra utalnak, hogy tudás, megértés hiányában elvétheted az előre kiválasztott utat. Hallgass a megérzéseidre, hiszen igazán csak a szíved tudja kiválasztani a megfelelő személyt a sorsok hálózatából.


A 6-os az asztrális dimenzió száma, fontos érzelmi hozzáállásokról mesél. Az intuíció mellett hallgatnod kell a szellem tiszta meglátásaira, mert így tudod végigjárni a Szerencsekerék által jelképezett sorsfeladataidat, amelyek ebben az életedben az előrehaladásodat biztosítják. Akkor jársz el jól, ha a lelkedet és a szellemedet együttműködésre készteted. A 6-os célja a 9-es szám elérése, amelyhez a mentális (szellemi) dimenziót is végig kell járni.


A keresztező Szerencsekerék kérdéseket tesz fel neked. Téged a sors mozgat-e, ahol képtelen vagy önálló döntésekre, vagy hiszel a szabad akaratban, amelyet mersz és képes vagy használni? Könnyű út a sorsra támaszkodni mindig hivatkozva a cselekvésképtelenségre, nem tenni semmit, az “ez a sorsom” mögé bújni. Legyen bátorságod leszállni a kerékről, és tenni valamit saját magadért önállóan. A Szerencsekerék 10-es számmisztikája a teremtést erősíti, amikor végre kezedbe veszed az irányítást, és megvalósítod saját magadat! A 10-es az 1-es égi változata, itt már olyat hozhatsz létre, amire eddig nem is gondoltál. Persze a kerékről való leszállás feltételezi a fejlődésedet, hiszen csak angyali lelkiséggel lehet lekerülni róla!


A Szeretők lapja a elköteleződött szeretetet mutatja, a Szerencsekerék keresztezése pedig segít az összes pillanatot megélni úgy, mintha a szeretet mindig most kezdődne.