Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. május 3-9., kardok 9

Kardok IX – (Keresztező lap a Bolond 0)


2021. május 3-9.


Az önértékelés, az önbizalom, az önszeretet és önmegbocsájtás mind olyan belső tevékenységek, amelyek nélkül sem lelkileg sem szellemig nem tudsz fejlődni. Szükség van változtatásra, ha még mindig hajlamos vagy a környezetedben élők kritikáit igaznak vélni. Arra biztatlak, merjél kételkedni mások rólad alkotott véleményén, mert azt legtöbbször rosszindulat és irigység szüli. Azt is tudod, ha valaki lehúzza energiáidat becsmérlő szavakkal, te hiányt szenvedsz, ő meg többlethez jut. Bízz magadban, hiszen mindig képes leszel egyedül fejlődni, nem kell a többiek kéretlen segítsége. Szeresd magad, mert csak az önszeretet elsajátítása révén tanulsz meg másokat szeretni. Az önmegbocsájtás utat nyit a többiekhez, általa tudod őket azon a szinten elfogadni, ahol tartanak.


Mi várható a héten?


Napjainkat felbolygatja a kardok 9-es levegője ebben a bika időszakban. Ez a levegősség most ugyan passzív, de semmiképp sem passzol a bika földies, sokszor nehézkes jegyével. A 9-es akarata kevésnek bizonyul a belső szellemi zűrzavarral szemben. Valamit félreértettél, nem látsz tisztán. Ez egy nehéz szituáció, homályos végkimenetellel. Érdemes megnyugodnod, hogy újra nekifuthass egy tervezésnek, vagy megláss egy eddig rejtett, megoldó kulcsot. A bika 2. dekádja (szűz) a Merkúrt is szerepelteti, amely most a kardok 9-es szellemi rálátását adhatja, és elsimíthat egy problémát.


A Bolond keresztezése enyhít minden helyzeten, cselekvőkészsége és félelemmentes hozzáállása segíthet egy elakadásban. Minden megvan benne a haladáshoz, amelyek az erő, a kitartás és a rendíthetetlen akarat. Asztrológiai megfeleltetése az Uránusz (extra energiák) és a Merkúr (átlátás, megértés), amely bolygók kihúzzák a kardok 9-est a bajból. Biztos lehetsz abban, hogy nehéz helyzeted hamar megoldódik. Olyannyira sikeres lehet az együttműködés, hogy még a belső megszabadulást is átélheted szorongatott helyzetedben.


A kardok 9-es utalhat arra, hogy egyszerűen csak túlterheltek, ezért nem tudsz önfeledten pihenni, vagy esetleg szorongsz egy feladattól éjszakánként. A sebezhetetlenség érzésének elvesztése sosem könnyű. Ha sokat szenvedsz az baj, de hozadéka mindig az átfordulás, amikor már biztosan tudod, hogy az éjszaka elmúlik, és elkezdődik egy új nap.


A megbánás kevés, tervezned kell, hinned egy új holnapban! Erre azért leszel képes, mert a kardok 9-es a jövőre figyel, és a Bolond tiszta energiáival elindulhatsz egy újratervezett úton!