Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. március 1-7., érmék ásza

Érmék ásza – (Keresztező lap a botok IX)

2021. március 1-7.

Kitartás nélkül nincs fejlődés! Az igazi nehézséget nemcsak a külső környezet akadályai jelentik, hanem a belső eltökéltség megingásai is. (Lehet, hogy már ennek a mondatnak a megértéséhez is kitartás kell!):) A kitartás egy megszerezhető energia, igazán azt jelenti, hogy hiába érnek el a kudarcok, nem adod fel. Kitartani általában egy eredmény eléréséhez kell, amelytől semmi sem tántoríthat el téged.

Mi várható a héten?

A két lap együtt a föld (érmék) és a tűz (botok) elem kombinációja, ahol az érmék mutatja a tartalmat, a munkadarabot, a célt, a botok pedig beindítja turbófokozatú energiáit a cselekvés elindítására.


Hétfőn és kedden a halak első dekádjában egyeduralkodó Jupiter a főnök, a hét többi napján a halak 2. dekádjának (rák) ura a Hold elnököl. Az utolsó öt nap érzékenyít minket, a Hold hatása miatt változékonyabbak lesznek érzelmeid, kevésbé leszel kiszámítható. Az érmék ásza a Vénusz 2. házas (bika) megfeleltetése, amikor az értékek  központi szerepet foglalnak el életedben. Az összes ász lehetőséget jelent az energiák maximális kihasználásában.

Az érmék ászának 1-es számmisztikája teremtésre hivatott, jó lenne kitalálnod, mire van igazán szükséged, mi az, ami nélkül nem szeretnél élni. Az 1-es akkor is elindít, ha lusta vagy, erősíti akaratodat stabilitást és állhatatosságot adva.

Az érmék ásza kitartóvá tesz, ha nincs párod, keresgélj végre, ha nem jó a kapcsolatod, változtass. Az 1-essel jól lehet dönteni, helyrehozni, átalakítani, úgy érzed, sosem fogysz ki a teremtő energiákból. Az érmék sorozat földies jellege figyeli az eredményt is, mert azt szeretné, hogy gyarapodj és válj többé. 


A botok 9-es látszatra elakadt tűz energia, de hidd el sokkal több tettrekészség maradt benne, mint gondolnád. Pihenésre sarkall, hiszen töltekezned kéne az újraindítás előtt. Szeresd magad olyannak,

amilyen vagy, legyél büszke képességeidre, de azt is ismerd el, ha hibáztál. Az érmék ászának árnyékában alig érződnek a botok 9-es negatív tulajdonságai, mint a védekező magatartás vagy a gyanakvás. A 9-es számmisztikája felhatalmaz bármire, amihez elegendő erő és szívósság kell. A botok 9-es általában kész bármilyen feladat megoldására, de vigyázz, ne told túl akaratodat, mert szembe találhatod magad mások érdekeivel! 


A két teremtő szám (1, 9) csodákra tesz képessé a héten. Élj vele, ne állj be a megakadtak sorába, haladj, fejlődj, teremts!