Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. március 29. – április 4., kelyhek 9

Kelyhek IX – (Keresztező lap a botok II)


2021. március 29. – április 4.


Tévedni emberi dolog, de azért azt is tegyük hozzá, a világmindenségben nincs tévedés. Kis filozofálgatással eljuthatsz oda, hogy a kozmosz része vagy, tehát te sem tévedhetsz. Jogosan történnek veled a dolgok, talán rossz oldalra álltál, esetleg félreértettél valamit, de valószínűleg még nem volt meg a tudásod a megértéshez. Amit hibának gondolsz, lehet egyszerűen látszat. A tév szó lehet téveszme, tévhit, amikor még kevés vagy a valóság látásához, és ez addig lesz így, amíg nem váltasz szemléletet. Ha tévedtél, tudd, tanulnod kell még, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát.


Mi várható a héten?


A kelyhek 9-es bizony tévedhet. Ha fejleszted magad, egyre kevesebb lesz az esélyed az elakadásra. Most érzelmi szinten kell ügyködnöd, vigyázva arra, hogy se másnak, se magadnak ne okozz fájdalmat. A 9-es számmisztikája segít a gondolataidat is munkába állítani a sérülésmentes végkimenetelért. Érdemes vizsgálódnod, mert a lap által képviselt energiák mutathatnak belső ellentétet, amelyek túlfeszítettséget, érzelmi pangást, fájdalmat okozhatnak. Kezelni kell az ilyen helyzeteket, mert az elhanyagolás a boldogulásodat helyezi egyre messzebb tőled. Ilyen tipikus helyzet lehet a párkapcsolatokban a kötés és a függetlenség ellentéte. Amúgy a 9-es mindig fél siker, cselekszik, teszi a dolgát, csak a sikerre fókuszál, de ehhez meg kell teremtened a belső érzelmek mindent átölelő energetikáját.

A héten lesz elég önbizalmad, mégis vigyáznod kell a másokkal kapcsolatos elvárásaidra, ne követelj teljesíthetetlent! 


A botok 2-es szintén választ kér tőled. Ki tudsz-e állni nagyratörő terveid mellett, és ezek a tervek tükrözik-e a mindennapi valóságot, vagy kissé illuzórikusak? A botok 2-es lehetőségeket mutat, de ennek előfeltétele, feltérképezted-e már a terepet, és elszántad-e magad az elindulásra, végrehajtásra?

A botok sorozat az egyéniségedet tolja előtérbe, aktivál és cselekvésre késztet, nem elégszik meg egy “tömegemberi” hozzáállással. Megmozgatja érzelmeidet a finom érzékelésen, a sejtelmeken keresztül. 

A kelyhek 9-es a bikában álló Hold párhuzama, fokozza az érzelmeket, bár passzívvá is válhat. Az élvezetek és az életöröm sem állnak messze tőle, de sokszor elvéti a mértéket.


A keresztező botok 2-es asztrológiai megfeleltetése Mars a mérleg jegyében, amely nem támogatja a kelyhek 9-es boldogságra törekvését, inkább a közömbösség irányába visz. A botok 2-es erősségei közé tartozik a bátorság, a belső erő kialakítása és a találékonyság.

A két lap árnyoldala együttesen sértődött bezárkózásra késztethet, ha valami nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Elképzelhető az is, hogy igyekszel egyre nagyobb hatalmat szerezni a környezetedben élők felett.

A két lap jó oldalát mutatva és összefogva segítik örömteli kívánságaid megvalósulását. Új ötleteid is lehetnek, amelyek realizálódva biztonságos környezetet teremtenek. Te döntesz, melyik kimenetelt választod!