Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. szeptember 27. – október 3., Erő

Erő VIII – (Keresztező lap a kardok VIII)

2021. szeptember 27. – október 3.


Ma már mindent szabad, kivéve, ha a hierarchián lejjebbről szeretnél valamit. Sokan rohannak, félrelöknek, beszólnak, beosztják a napodat, használják a drága idődet lelkiismeret-furdalás nélkül. Az ő dolguk a legfontosabb, ők az önzés csúcsa. Csak egy teendőd van, mosolyogni, központban maradni, kedvesen elmondani, hogy senkinek sincs joga más határait feszegetni, mert az birtokháborítás. Nem kell magyarázkodni, csak elköszönni és elmenni. Ha sikerül betartani ezt a nem könnyű “aranyszabályt”, a stresszes időszakaid látványosan csökkennek majd. Nem kell megítélni, hisz ő ott tart, és ne feledd, jártál már ebben a cipőben, de ha még nem, majd egyszer te is bevállalod.


Mi várható a héten?


Azért kezdtem ezzel a bevezetővel, mert a Merkúr elkezd lassulni az égbolton, megáll és hátrálni kezd. Természetesen ő nem az önzés bolygója, de alacsony szinten képessé tehet olyan működésre, amikor az árnyoldali jelentéstartalmak kerülnek előtérbe. A Plútóval való kapcsolata felnagyít minden merkúri megfeleltetést. Figyelj, hogy a keresztező kardok 8-as ne üsse fel a fejét fontos beszélgetéseknél!


A Erő lapja finoman simogat, sosem akar, a türelmével éri el összes célját. Hagyd jönni, aminek kell, hagyd menni a távozót, hidd el bármi sikerülhet!


A kardok 8-as tűnhet félelmetesnek, kaphatsz kritikát, lehetsz bizonytalan, de az igazi tanítása arra kér, gondold végig helyzetedet, és utána kezdj el mielőbb cselekedni (az első kard van legalul, amely számmisztikailag egy kisiklott teremtésedre utal). Az Erő mindig segít a kivitelezésben, energiáira bátran támaszkodhatsz. A kardok 8-as arra kér, döntsd le korlátaidat, hallgass az eszedre, de a szívedet sem tudod kihagyni, hiszen a 8-as szám a magas szintű érzelmek hírnöke. Szorongatott helyzetedet egy párkapcsolattól való függés is okozhatja. A szellemiségedre mindenképpen hagyatkoznod kell, mert a megoldás elkezdése enélkül lehetetlen. A többit már a szív végzi.


Az Erő a megvalósítást lágyan, női erőként jelzi neked, amely végre elviszi a figyelmet a kemény, férfias győzni akarásról.


Az Erő legfontosabb tanítása az, hogy lehetsz bármilyen elkeserítő, kilátástalan helyzetben, a szabadulás mindig lehetséges.