Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2022. június 13-19., Akasztott ember

Akasztott ember XII – (Keresztező lap a kelyhek III)

2022. június 13-19.

Harmónia nélkül nem könnyű haladni, kitartóan menni előre. Ha sikerül megértened, hogy pont valaminek a hiánya az, amely cselekvésre késztet téged, már közel sem lesz túl nehéz felállni és elindulni. A harmónia nem útitárs, ha nem az a cél, amelyet elérve érzelmi magaslatokba emelkedhetsz.


Mi várható a héten?

A héten az ikrek 3. dekádjában járunk, amikor a Merkúr (kommunikáció, tudás) mellett szóhoz jut a Szaturnusz (sors, keretek) és az Uránusz (rendezés, változatosság), mint a 3. dekád (vízöntő) urai. Az Akasztott ember asztrológiai megfeleltetés szerint a Neptunuszt (érzelmi mélységek) és a Napot (megértés, rálátás), a kelyhek 3-as a Vénuszt (öröm, szeretet) adja a képlethez.

Az Akasztott ember a lábánál fogva lóg, hogy vérbőség keletkezzen a fejében, amely megfelelő szellemi működést eredményez. Valamire rá kell jönnöd, valami annyira fontos, hogy még a kellemetlenséget, a függést is vállalod érte. A döntés a te kezedben van, a 12-es számmisztikája az érzelmek megteremtésével harmóniához juttathat téged. Persze a 12-es házas megfeleltetés (Nap a 12-es házban), szól a lelkedről, a belső, sokszor elrejtett tartalmaidról, vagy elérhető magaslatokról.

Csillagképi helyzet szerint a Nap a bika szarvai között halad, amely hely már a Tejútra, a vágyott, nem körülhatárolható magas minőségre mutat. Ennek a szintnek elérése nem könnyű mutatvány!

A kelyhek 3-as harmóniája teljesen más, ez az élet szeretetéről, állandó örömforrásokról, fejlődésről, örömök megéléséről szól. Ez a vizes 3-as irányt ad a főlapnak, így már nem is annyira aggasztó a leállás, mert megtelik a várakozás izgalmával.

A 3-as a harmónia mellett jelenti a test, lélek, szellem hármasságát, de idetartozik az Anya, Atya, Gyermek együttese, mint a szerető család prototípusa. A 3-as a fejlődés lehetősége, a szellemi elindulás kapuja.

Az Akasztott ember kitartóvá tesz, addig túráztat téged, amíg nem jössz rá a megoldásra. A 12-es 1-ese teremtésre buzdít, de nehéz választanod, mert 2 választás is jónak tűnik. Ne felejtsd el, hogy egy égi 3-asnál nem az árnyoldalak számítanak, főleg akkor, ha egy érzelmi 3-as keresztezi. Számomra az Akasztott ember azt is mondja, ne akarattal, logikával akarj, hanem hagyatkozz sejtéseidre is. Persze sok szerzőnél opció az érzelmek elnyomása, ők a steril értelemben látják a végső célt.

A két lap együtt megoldást hoz minden családi, szerelmi, baráti témában, az Akasztott ember hozzáadja extráit, amely legtöbbször érzelmeid megértése, figyelembe vétele és alkalmazása a gyakorlatban.