Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2022. március 7-13., botok ásza

Botok ásza – (Keresztező lap az Uralkodónő III)

2022. március 7-13.

A háború és béke kérdésében tisztán látni nem lehet, de törekedhetsz a megértésre. A “harccal a békéért” nem visz sehová, a “békeharcos” szó önmagában ellentmondásos. Ma már nem egyes emberek szembenállásáról van szó, így azt sem gondolhatod, hogy a magyar ember utálja az osztrák “labanc sógort”. Ha mégis, akkor nem ez az írás lesz a mérvadó számodra. Nem az orosz ember támadja az ukránt, a hatalmi elit vív politikai háborút előnyökért, gazdagságért, uralomért. Természetesen ne legyél érzéketlen, imádkozz, kérj, segíts, adományozz, fogadd a menekülteket, hiszen ezt az egyén is megteheti. De ne ítélkezz, mert elvéted az irányt, a kritika karmát szülő műfaj, lesz vele elég dolgod a “jövőben”. Duális világban élünk, minden jó vagy rossz, fekete vagy fehér, kicsi vagy nagy, de meddig jó, és honnan rossz? Kit menthetek fel, és kit nem? Egyáltalán neked kell ítélkezni? Az ítélkezés jó? Az ítélkezés vitát, háborút szül és kirekeszt!

Mi várható a héten?

A halak 2., 3. dekádjában járunk, ahol a Jupiter és a Neptunusz elnököl. A Jupiter a Nappal áll együtt a halak állatövi jegyében (a vízöntő csillagkép jövő vizénél), ahol a megbocsájtásról és a szabaddá válás lehetőségéről mesél. Március 6-án, 7-én a Mars a Vénusszal együtt állva a vízöntőbe lép, amely új, felszabadító energiákat generál.

A botok ásza a Nap és Mars asztrológiai párhuzama a határozott rálátást, a lelkesedést jelenti. A botok sorozat tiszta tüzes energiái komoly, fejlesztő erőkkel dolgoznak, amelyek felismerésekhez juttatnak téged, de olykor türelmetlenné tesznek. Jól akkor működsz, ha az ász teremtő erejét terveid megvalósítására fordítod úgy, hogy közben a lelkesedésed is a maximumon maradjon.

Az Uralkodónő földi nagyarkánumként a nőiség követendő mintaképe. Általában a tavaszvárást, az élet újrakezdésének pillanatát jelképezi, ahol legfőbb célod a szeretve fejlődés legyen. A képen látható, fehér, rózsás ruha is ezt mutatja, a fehér a tisztát, a rózsa a szív szeretetét. Asztrológiai megfeleltetése Vénusz a bika jegyében, amely állatövi jegyben igen jól érzi magát. Az Uralkodónő arra kér, hogy használd teremtő erőidet, ne ragadj a félreértések hálójába, az belső szépséget éltesd, ne a varázslat illúzióját!

Az ászok beteljesedésre törekszenek, így adnak teremtő energiákat a te kezedbe is. 1-es számmisztikája a fizikai szintű energiák forrása, ahol a Nap maga a forrás. Az 1-esek újrakezdést hoznak egy nehezebb időszak után, de hirtelen változásra is van lehetőség. A képen látható, múltba nyúló kéz azt kéri tőled, hogy minden tervezésnél vedd figyelembe a múltban történteket, mert tanulsággal szolgálnak a jövőre nézve.

A két lap együtt egy olyan utat jelez, ahol a szeretet megteremtését nem nélkülözheted, miden teremtő ötletednél, tettednél használnod kell!