Tarot előrejelzés

A hét tarot lapja, 2021. március 8-14. Botok 7

Botok VII – (Keresztező lap az érmék királynője)

2021. március 8-14.

 

A szenvedés sosem véletlen műve. Valamit nem értettél meg, mert még nem tartasz ott, vagy kevés a tudásod hozzá. Az is lehet, hogy kilátástalannak látod helyzetedet, és nincs senki sem, akitől segítséget kérhetnél. Nem vagy túl csalódásokon, sértett helyzeteken, ezért nem tudod elengedni a történteket. Elképzelhető, hogy régóta tartó, fel nem oldott félelmek vannak a háttérben. Érdemes megvizsgálni a szó eleji mássalhangzó pilléreket, az “sz” és “n” betű viszonylatát. Olvasatomban a “szán” szavunk azt sugallja, hogy lejtmenetben vagy, mert szánkózni csak lefelé lehet. A “szén” a föld mélyének tartaléka, amelyet energiaként használsz, vagyis belső tartalékhoz (bánya) kell nyúlnod, hogy bírd a szenvedést. A “szín” szó jelentheti a csakráidat, a fejlettséged, egy színvonalat, ahol tartasz, amely eldönti, mennyire látod át a világodat.

 

Mi várható a héten?

 

Az égbolton jelenleg a halak (Jupiter) 2. dekádjának (rák – Hold) és 3. dekádjának (skorpió – Mars) bolygói a főszereplők. A botok 7-es asztrológiai megfeleltetése a Mars, amely harcot jelez, de szólhat ellenállásról (Szaturnusz), és a meggyőződéseid felülvizsgálatáról (Merkúr) is. Ezt a harcot általában egyedül akarod megvívni, amely magányossá, elesetté tehet. A lap kevés érzelmet jelez, vagyis a küzdelem az elmét érinti, nem a szívet. Könnyen találsz megoldást fenyegetett helyzetekben, mert képes vagy a szellemiségedet tisztán használni. A botok 7-es kritikája lehet, hogy még akkor is folytatod az ellenállást, amikor már nincs rá szükség. Félelmek szűnhetnek meg, mert érzed magadban az erőt, tettrekészséged átvezet az összes akadályon. 

Az érmék királynője, a Holdat működteti a bika jegy stabil tartalmainak segítségével. Érzelmei a biztonságra, a családra, a boldogulásra irányulnak. Megbízhatósága, szeretetre való maximális képessége, családjának állandó védése kiemeli a királynők sorából. Természetesen sokszor utal életünk szereplőire, az anyára, nagymamára, barátra,

függetlenül attól, hogy az illető nő vagy férfi. Kerüld a gazdag rokon szerepkört, amikor állandóan hozzád fordulnak anyagi segítségért! Természetesen segíts, ha kérnek, de tartsál mértéket! Nyomásnak ne engedelmeskedj, tegyél saját belátásod, szabad akaratod szerint! Vigyázz a birtoklásra, mert könnyű átsiklani a szeretetből a birtoklás pályájára!

A két lap kombinációja gyümölcsöző lehet, főleg akkor, ha képes vagy a tiszta értékek vizsgálata mellé a szeretet energiáit is hozzátenni. A 7-es számmisztikája olyan logikai képességeket jelent, amikor képes vagy racionálisan vizsgálódni, és az érmék királynője szép csendben belopja tetteid biztonságos kimenetelét az életedbe.