Your address will show here +12 34 56 78
RÓLAM
Németh Róbert költő, spirituális tanító
Veszprém megyében, egy nyugodt kis faluban nőttem fel. Kisgyerekként postás szerettem volna lenni, mert nagyon irigyeltem a postán dolgozó Marika nénit, hogy csak ül a székében, pénzt számol és bélyeget nyal. Később sokáig orvosnak készültem, aztán végül változott a terv és német nyelvtanárként végeztem Pécsett. Pár év külföldi barangolás és tapasztalatszerzés után úgy gondoltam szívesen tanítok majd, hisz a szüleim is mindketten tanárok voltak. Azonban a sors más irányba terelt és egy olasz üzletemberekkel zajló irodai munkát szánt nekem Budapesten. Gyorsan belerázódtam és olaszul is megtanultam. Nagyon jól működött a rendszer, a cég egyre bővült, viszont hamar rájöttem, hogy az üzleti világ nem nekem való és ez nem az én utam.

Gyerekkorom óta érdekelt a megmagyarázhatatlan, a láthatatlan, így minden ezekkel foglalkozó előadásra, tanfolyamra elmentem, ami csak az utamba került. Óriási csalódásként éltem meg, amikor az első 3 napos angyal-tanfolyamom után egy angyal sem jelent meg személyesen! Pránanadi, Reinkarnációs utaztatás, Meditációs tanfolyamok, Tudatos Álmodás, Tibeti masszázs, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, Hagyományos Kínai Gyógyászat, Sámán Gyógyítás és más különféle gyógyítási technikák, spirituális előadások formáltak és segítették a fejlődésemet. Mesterem, Molnár Gábor a fejemben is folyamatosan tisztította a káoszt. Több mint 10 év telt el az első tanfolyamom óta és közben egyértelművé vált számomra, hogy a gyógyítás és a tanítás a feladatom ebben az életben. A spirituális guberálás véget ért és most már gyakorlatban is hasznosítom a tudásom és tapasztalataimat.

A gyógyításban egy érintéses, szükség estén pontnyomásos vagy masszírozós technikát alkalmazok masszázs ágyon vagy matracon.

A tanítás 2012-ben kezdődött el a Spirisuliban, ahol megszerzett tudásunkkal és saját tapasztalatainkkal próbáljuk a hozzánk fordulókat az útjukra terelni.
Az írást is egyre jobban élvezem. Tanító jellegű felnőtt és gyerekverseket írok

Telefonszám: 06-30-564-1522
Németh Róbert írói oldala
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover