Your address will show here +12 34 56 78
RÓLAM
Novák László asztrológus, kártyavető, spirituális tanító
Az egyetem elvégzése után táncosként dolgoztam. 1992-ben egy gerincprobléma miatti bénulás teljesen megváltoztatta az életemet, materialistából fokozatosan idealistává váltam. 
1996-1998 között a Mantra Parapszichológiai Főiskolára jártam. Itt a vallástörténeti órákon a kártyavetésről is tanultunk, és az Arthur Edward Waite által megálmodott tarot csomagot használtuk. A 78 lapon Pamela Coleman Smith csodálatos kifejező rajzai láthatók. Ekkor kezdődött a szerelem a Rider Tarot-val.
A Tarot-ról sokat tanultam Szepes Máriától és Szász Ilmától. Ilma néni a Mantrán kívül egyénileg is foglalkozott velem. Kártyát 1996 óta vetek. 
A Baktay Ervin Asztrológiai Intézetben 1998-ban kezdtem és 2001-ben szereztem oklevelet.
Nagyon sokat köszönhetek mesteremnek, Molnár Gábornak.
2012 óta adjuk át tudásunkat havonta egyszer a Spirisuliban, ahol célunk átfogó ideológiát adni a hallgatóknak az önmegtalálás útján. Próbálunk segíteni, hogy tabuk, korlátok és rózsaszín szemüveg nélkül lássák a világot.
Jelenleg Vishakati Gyurkó Katalintól tanulom a védikus asztrológiát.
10 alkalmas Rider-tarot tanfolyamokat tartok külön kezdőknek és haladóknak a Nyugatinál immár 4 éve.
Élvezem a kártyavetést, legfontosabb célom, hogy a hozzám fordulók megnyugodva, megerősödve, bizakodóan távozzanak. 
A kártyavetés Rólad szól, aki a segítségemet kérted. Asztrológiai tudásomat is beleépítettem a vetésmódokba, hogy több információt adhassak neked párkapcsolati, szerelmi, munkahelyi, egészségi problémáidról. Igyekszem veled együtt feltérképezni a kérdéseiddel kapcsolatos, kedvező, segítő esetleg hátráltató energiákat. Ezek alapján következtetésekkel jutunk el közösen egy várható jövőképhez.
Telefonszám: 06-30-564-1522
Tarot kártyavetés

Telefonszám: +36-30-564-1522
Az elemzés 1 óra, ára 10000 Ft, előrefizetéssel.

Utalási adatok:
Számlaszám: 11600006-00000000-83812516
Kedvezményezett: Kék Smaragd Bt.
Közleményben kérjük feltüntetni a nevet és címet!

Külföldről:
Erste Bank
IBAN HU20 116 00006 00000000 83812516
SWIFT: GIBAHUHB
  • Text Hover
A Tarot kártyáról

A Tarot kártyáról rengetegen írtak már. Nem szeretnék írni a történetéről, amely több száz esetleg több ezer éves vagy egyenesen atlantiszi, elégedjünk meg azzal, hogy ősi. Ha valakit mégis érdekel, az interneten talál rá számtalan cikket, tanulmányt, értekezést. Sokkal érdekesebb az a kérdés, meg kell-e konkrétan tanulnom az egyes lapok jelentését, vagy intuíción keresztül fejtsem meg azokat a vetés helyének és a kérdésnek megfelelően. Én az utóbbiban hiszek, a sztereotípiák, sablonok nem vezetnek el a megoldáshoz. Jól hangzanak, de nem megyünk sokra velük.

A kártyavetőnek kellenek alapok, az 56 db Kis Arkánumnál a számok és udvari lapok általános jelentését kell megtanulni, a 22 db Nagy Arkánumnál alapvető asztrológiai ismereteket kell elsajátítani. Fontos a négy Kis Arkánum sorozatnak (Botok, Érmék, Kardok, Kelyhek) megfeleltetése a négy alapvető elemhez, amelyekkel a nyugati és védikus asztrológia is dolgozik. Szóval a lényeg az, nem kell magolni, mindent képszerűen és szimbólumok szerint, logikusan fogunk értelmezni. Itt a fantázia fontosabb lesz a memóriánál.

Sose felejtsük el, nem mi vagyunk a fontosak, hanem a másik ember, aki akkor éppen a Tarot kártya segítségével szeretne problémáira megoldást találni, kérdéseire választ kapni. Ne akarjunk jók lenni, ne brillírozzunk, mert ez a történet nem rólunk szól. Senkit se kössünk magunkhoz, ne mondjuk, hogy jöjjön vissza félév múlva, egy hónap múlva, ne mondjunk semmit, csak köszönjük meg, hogy eljött hozzánk. Ha jól érezte magát nálad, ha újabb kérdése lesz, lehet, hogy újra téged fog választani. Nagyon sok mindenről írhatnék még, de szerintem dióhéjban ennyi elég.
Az érdeklődőket szeretettel várjuk!