Your address will show here +12 34 56 78
Tanácsok a webáruház használatához

Tanácsok a webáruház használatához

A webáruház 3 verseskönyvet, valamint 12 videót tartalmaz a spirituális alapokról.

A Tudástár videói egyenként és csomagokban is megvásárolhatóak.

 1. A webáruházban kétféle módon vásárolhatsz:
 • regisztrációval, amikor saját fiókot hozol létre. Ebben a fiókban benne lesz az összes korábbi rendelésed és ide érkeznek az értesítések.
 • regisztráció nélkül. Ebben az esetben a visszaigazoló e-mail tartalmazza a megvásárolt termék elérési kódját.
 1. A vásárlás menete: kiválasztod a terméket, majd  rákattintasz a ‘Kosárba teszem’ gombra. Egy terméket csak egyszer tehetsz a kosaradba. Annyi leckét vagy könyvet tehetsz a kosaradba, amennyit szeretnél. Utána kattints a ‘Kosár’ gombra, és ellenőrizd a tartalmát! Kattints a ‘Tovább a pénztárhoz’ gombra (ha van kuponod, írd be a kódját), majd töltsd ki az adataidat. Az adószámot csak akkor kell beírnod, ha céges vásárló vagy. Fogadd el az ÁSZF-et, mjad a Simple Pay oldalán fizesd ki bankkártyáddal a kosár tartalmát.
 2. A videóleckék és a könyvek ára alanyi áfa mentes, azaz a termékeknél található ár bruttó ár, nem terheli további ÁFA, de nincs visszaigényelhető ÁFA-tartalma sem. A könyvek ára tartalmazza a szállítás díját is.
 3. Vásárlásodról visszaigazoló e-mailt kapsz, amiben megtekintheted a megvásárolt videók linkjét és a hozzájuk tartozó jelszót. A jelszó feljogosítja a vásárlót a megvásárolt videó megtekintésére, de nem átruházható. Természetesen a könyveknél nincs jelszó.
 4. A webáruház használata bankkártyás online fizetésen alapul. Ha valamilyen oknál fogva nem kívánsz bankkártyával fizetni, akkor az átutalást is elfogadjuk. (Kérlek, ebben az esetben írj e-mailt, és elküldjük a bankszámlaszámot, ahova utalhatsz.)
 5. A megvásárolt termékeket
 • regisztrációs vásárlás esetén a ‘Fiókom/Rendelések’ menüben éred el bejelentkezés után.
 • regisztráció nélküli vásárlás esetén a visszaigazoló e-mail tartalmazza az elérési adatokat.

A megvásárolt videó a vásárlástól számított 6 hónapig korlátlan ismétlésszámban nézhető meg.

 1. A videók tartalma a szerzői jog hatálya alá tartozik. Azok másolása, a www.spirisuli.com oldalon kívüli használata, beágyazása nem megengedett.

Jó tanulást és fejlődést, a könyvekhez pedig jó olvasgatást kívánunk!