A KEDVEDRŐL TE IS DÖNTESZ

A KEDVEDRŐL TE IS DÖNTESZ

Rosszkedv

Járva-kelve nézem az embereket, és sajnos azt látom, mindenki bezárta magát saját világába, poklába, rosszkedvébe. Nem írhatok mennyet, mert az arcok látványa nem a mennyet idézi.


Elhiszem, hogy vannak problémák, nehéz helyzetek, életfeladatok, gyász, karma, de ennyi egyszerre? Nem hiheted, hogy bulizni jöttünk a Földre. Az eseményekhez csak ennyire összetörten tudsz viszonyulni? Megváltozik valami attól, ha egyfolytában szenvedsz ismételve magadban a negatívumokat? Mi lenne, ha tennél valamit, például mosolyognál, kellemes élményeidre gondolnál? Akár meg is köszönhetnéd a történteket, hisz te is tudod, csak tanulandó leckék sorozatát kapjuk.


Örülj annak, hogy végre van lehetőséged a fejlődésre! Haladj az utadon, mást úgysem tehetsz! A siránkozás, a rosszkedv nem segít, visszafog.

Tudom, nehéz elsajátítani ezt az újfajta hozzáállást, de saját példámból megerősítem, tanulható. Hagyd abba a fölösleges, mindent hárító magatartást, ne olyan dolgokért küzdj, amelyek nem visznek sehová! (A politika is ilyen, legalább az emberek 50 százaléka utálható. Egyszerűen a külvilágba tolod minden bajod, nem érted a Tükrözést.)


Egyéni utak vannak, nincs két egyforma. Senki nem élheti helyetted az életedet, nem oldhatja meg a problémáidat. Hidd el a tapasztalatszerzés megerősít és előrelök! Vállald fel életedet! Szeresd magad olyannak, amilyen vagy, de ha nem megy, akkor változtass, meglátod könnyebb lesz!

Tied a választás, még a kedvedről is Te döntesz.

Vissza a bloghoz