Novák László

asztrológus, kártyavető, spirituális tanító

A Kertészeti Egyetem elvégzése után táncosként dolgoztam 1990-ig. 1994-ben szereztem másoddiplomát a Kossuth Lajos Tudományegyetem könyvtárszakán. 1996-1998 között a Mantra Parapszichológiai Főiskolára jártam. Itt a vallástörténeti órákon a kártyavetésről is tanultunk, és az Arthur Edward Waite által megálmodott tarot csomagot használtuk. A 78 lapon Pamela Coleman Smith csodálatos, kifejező rajzai láthatók. Ekkor kezdődött a szerelem a Rider Tarot-val. A Tarot-ról sokat tanultam főleg dr. Szász Ilmától. Ilma néni a Mantrán kívül egyénileg is foglalkozott velem. Kártyát 1998 óta vetek. A Baktay Ervin Asztrológiai Intézetben szereztem oklevelet (2001). Védikus asztrológiát Gyurkó Katinál tanultam. Veres Mónikánál vizsgáztam asztrozófiából.

2012 óta adjuk át tudásunkat havonta egyszer a SpiriSuliban, ahol célunk átfogó ideológiát adni a hallgatóknak az önmegtalálás útján. Igazi áttörést Golenya Ágnes írónő barátsága és 14 könyve hozott, amely egy újabb irányt adott, elmozdított, rugalmassá tett! A TarotSuliban 8 alkalmas Rider-tarot tanfolyamokat tartok csoportoknak személyesen és online mindig hétvégén a Nyugatinál immár 7 éve. 2023-tól az AsztroSuliban tanulhatnak a hallgatók, ahol a nyugati asztrológia mentén haladunk egészen a horoszkópelemzésig. Ez is 8 alkalom hétvégenként.

A kártyavetés, horoszkópelemzés, sorselemzés személyesen és online is elérhető. Élvezem a szolgáltatásokat (hosszuk 1 óra), legfontosabb célom, hogy a hozzám fordulók megnyugodva, megerősödve, bizakodóan távozzanak. A webshopból megvásárolható videókkal igyekszem másoknak is segíteni tudományos és spirituális témákban. A kártyavetés Rólad szól, aki a segítségemet kérted. Asztrológiai tudásomat is beleépítettem a vetésmódokba, hogy több információt adhassak neked párkapcsolati, szerelmi, munkahelyi, egészségi problémáidról. Igyekszem veled együtt feltérképezni a kérdéseiddel kapcsolatos, kedvező, segítő esetleg hátráltató energiákat. Ezek alapján következtetésekkel jutunk el közösen egy várható jövőképhez.

Telefonszám: 06-30-564-1522

E-mail: info@spirisuli.com

Várlak szeretettel!

 

1 of 3

Tarot kártyavetés

Telefonszám: +36-30-564-1522
Email: spirisulibudapest@gmail.com
Az elemzés 1 óra, ára 15000 Ft

Érdekel

Tarot leckék

1 of 4