Németh Róbert

Veszprém megyében, egy nyugodt kis falubannőttem fel. Kisgyerekként postás szerettem volna lenni, mert nagyon irigyeltem a postán dolgozó Marika nénit, hogy csak ül a székében, pénzt számol és bélyeget nyal. Később sokáig orvosnak készültem, aztán végül változott a terv és német nyelvtanárként végeztem Pécsett. Pár év külföldi barangolás és tapasztalatszerzés után úgy gondoltam, szívesen tanítok majd, hisz a szüleim is tanárok voltak. Azonban a sors más irányba terelt és egy olasz üzletemberekkel zajló irodai munkát szánt nekem Budapesten. Gyorsan belerázódtam és olaszul is megtanultam. Nagyon jól működött a rendszer, a cég egyre bővült, viszont hamar rájöttem, hogy nem az üzleti világ nem nekem való, és ez nem az én utam.

Gyerekkorom óta érdekelt a megmagyarázhatatlan, a láthatatlan mindenhova elmentem, ami csak az utamba került. A spirituális előadások formáltak és segítették a fejlődésemet. Mesterem, Molnár Gábor a fejemben is egyre tisztította a káoszt. A spirituális guberálás véget ért és most már gyakorlatban is hasznosítom tudásom és tapasztalataimat. Többféle gyógyító technikát is elsajátítottam, és egy ideig alkalmaztam. Ma azonban már abban hiszek, hogy minden ember képes saját magát meggyógyítani. Ehhez pedig „csak” a hitét kell erősíteni. Így én is azt teszem.

2012 óta tanítunk a Spirisuliban Novák Lacival, ahol igyekszünk a hozzánk fordulókat saját útjukra terelni. 2018-ban történt valami, ami teljessé tette a képet. Megnyílt egy csatorna, és elkezdtem verseket írni. Többnyire humoros, tanító és löketet adó verseket gyerekeknek és felnőtteknek. Eleinte csak írtam, mert élveztem. Aztán könyvek lettek belőle (itt beleolvashatsz: www.nemethrobert.hu  vagy itt facebook/nemethrobertiroioldala). Majd Hazay Ancsa vezetésével létrejött a Kék Katica zenekar, amely meg is zenésíti a verseimet.


Találkozzunk az online felületen vagy a Spirisuliban! ;)

Telefonszám: 06-30-564-1522

Akárhol is vagy,

az légy aki vagy!

Szíved használd,

ne csak agyad,

így találod meg Önmagad!

Könyvek