A hét tarot lapja, 2023. augusztus 7-13., Főpap

A hét tarot lapja, 2023. augusztus 7-13., Főpap

Keresztező lap az érmék lovagja

A szürke szín határsáv, jelenthet érdektelenséget, de képviselheti az elutasító magatartást is. Egy színeket tartalmazó korongot megpörgetve szürke színt kapunk, amely már az egység felé mutat. A Főpapnál erre az egységre való törekvés a lényeg, már nem akarsz állandó választások közepette élni, szeretnél inkább elfogadni mindent. A nyomasztó vagy-vagy helyett az is-is megvalósítása válik fontossá.

Mi várható a héten?

A hétfőn hajnalban egzakt Nap-Jupiter kvadrát hozhat izgalmakat, főleg azért, mert mindkét húzott lap illeszkedik az asztrológiai helyzethez. A Jupiter a Bikában tartózkodik (az érmék lovagjának párhuzama Jupiter a Bika jegyében), a Nap az Oroszlánban elnököl, ahol uralomban van (a Főpap egyik megfeleltetése a Nap, de lehet a Bika is). A kvadrát (90 fok) mindig energiákat kér tőled, hogy teremteni tudj, jelenleg meg kell tanulnod a helyzetedet értékelni, mert energiáidat most egy értékes megvalósításért mozgósítod. Szóba jöhet egy vállalkozás beindítása vagy megerősítése, mert a rálátás biztosított.

A Főpap kártyáján látható két oszlop szürke színű és teljesen egyforma, vagyis már lehet egységben működni, nem kell mindig a duális fehér vagy fekete. A lábánál található két kulcs a látható és láthatatlan világot nyitja, mert az igazi Főpap mindkettőről tud, beszél róla, valamint tanít. A 2 kulcsot ollónak is nézhetjük, segítségével akár levághatod magadról a terheket. A Főpap 5-ös számmisztikája szeretetenergiát használ, támaszkodik a tudásra, a hagyománytiszteletre, valamint okosan igyekszik megoldást keresni az élet nagy kérdéseire.

Az érmék lovagja stabil, mint minden érmék sorozathoz tartozó lap, de levegős is, mert a lovagok szellemi erővel rendelkeznek. Az érmék lovag kitartó, szorgalmasan igyekszik rendet tartani, ötleteit inkább a biztonsága megerősítésére fordítja. Többnyire óvatos, meggondolja, mikor van itt az idő a cselekvésre. Ez a "határozott semmittevés" nem zavaró, mert érződik az erő és az akarat. Ha megérzed ezeket az enegiákat, biztosan elvégzed a feladatodat úgy, hogy abba senki sem tud belekötni. A lovag kiegyensúlyozott hozzáállásával ügyesen vállalkozhatsz szinte kockázatok nélkül.

A héten ne siess sehova, hanem tudatossággal igyekezz rendet teremteni a mindennapokban!
Vissza a bloghoz