A hét tarot lapja, 2023. július 10-16., érmék 9

A hét tarot lapja, 2023. július 10-16., érmék 9

Keresztező lap a botok II

A héten a teremtés és a megvalósítás fogalmai viszik a prímet! Ne feledd, rólad van szó, tényleg saját vágyakat, célokat kéne beteljesíteni, állandóan figyelni, mire is vágysz valójában. Itt nem önzőségről van szó, ne feledd, a környezeted résztvevői csak akkor fogják igazán jól érezni magukat, ha veled szintén minden rendben van. Kifogásoknak itt nincs helye, mindkét lap figyeli a kimenetelt, a jövőt, de az érmék 9-es mindig támaszkodik a múlt tapasztalataira.

Mi várható a héten?

Az égi történések neked jeleznek, egyénileg kell hozzá viszonyulnod, ugyanis a te fényképed egyedi (radix - születési horoszkóp), az energiák rád a jelenlegi égbolt és a radix képleted függvényében hatnak! Bármilyen jóslatba bocsátkozni hiba, már csak azért is, mert más rejtett sorsába nem lehet belelátni, és nem is etikus.

Hétfőn a Mars a Szűz jegyébe lép, ahol azt kéri tőled, hogy erőidet a környezetedre koncentráld. Itt nem a gyorsaság, a kapkodás a lényeg, hanem a szívós munka és a rendezés. A Mars együtt áll a Regulusszal (az Oroszlán csillagkép szívével), vagyis csak a szívvel végzett törekvéseid hoznak sikert. Szintén hétfőn a Merkúr-Plútó szembenállás a Rák-Bak tengelyét hozza fókuszba, amikor csak a lelked és szellemed összhangja emelhet sorsuraló pozícióba. Kedden a Merkúr az Oroszlán jegyébe lép, ahol a tudás mellett fontossá válik a mindennapi örömök megélése is.

Az érmék 9-es remekül élhető lap, amelynek keresve sem találunk negatív tartalmat, erről árulkodik Jupiter, Vénusz és 5-ös ház megfeleltetése. Az alakról sugárzik a magabiztosság, tisztában van lehetőségeivel, a színpadon elfoglalt kedvező helyzetével, amelyhez sokszor anyagi sikeresség társul. Az érmék elhelyezkedése a 6-os 3-as energetikát részesíti előnyben, vagyis figyeld a téged érő hatásokat, hogy meg tudd teremteni a számodra legmegfelelőbb harmonikus működést. A 9-es jelképesen a "Napkapuba" lépést szimbolizálja, amely csak a lehetőségeidet, tudásod magas szintjét mutatja, semmi köze a manapság divatos fényhez, amely a valóságnak csak egyik fele. (Sötét is kell a teljességhez, nélküle nem lehet létezni!)

A botok 2-es nem jelent kétséget, de szellemedet tornáztatni kell a napi egyensúly megtartásához, amelyet Mars és Mérleg párhuzama is alátámaszt. Ezzel a 2-essel tervezhetsz, létrehozhatsz valamit, ötletelhetsz, válogathatsz lehetőségeid közül. Ez a 2-es magabiztossá tehet, de ehhez félelmeidet száműznöd kell (már ha vannak). Fontos lehet a "másokkal való megosztás" kérdése, ha eddig nem tetted, ideje elkezdeni. A lényeg, hogy önmagadra koncentrálj, személyre szabottan találd meg a legoptimálisabb feladataidat, céljaidat.

A 9-es 2-es számmisztikája mindig megértést kér tőled, a 9-essel el tudsz indulni, meg tudod valósítani a 2-es céljait kétségek, félelmek nélkül.
Vissza a bloghoz