A hét tarot lapja, 2023. június 12-18., Uralkodónő

A hét tarot lapja, 2023. június 12-18., Uralkodónő

Keresztező lap a kardok VI

Dolgod mindig van. Persze mielőtt valaminek nekiugrasz, tájékozódnod kéne, mennyire fontos, várhatsz-e még, egyáltalán van-e kedved az egészhez. Bármibe belehalni, kedvetlenül csinálni, fölösleges energiákat beletenni nem érdemes. A kedvedet a legfontosabb megvizsgálni, a második kérdés pedig, hogy több leszel-e tőle, szolgálja-e a haladásod ez a tevékenység? Ezekre a kérdésekre adott, bármelyik nemleges válasznál, hagyd az egészet, és keres valami olyat, amellyel tényleg foglalkoznod kéne.

Mi várható a héten?

Az Ikrek utolsó dekádjában tartózkodunk, vagyis a Merkúr mellé a Szaturnusz (sorsfeladatok) és az Uránusz (váratlanság) is beáll a sorba. Az Uralkodónő a Vénuszt (mintha a Bikában állna - az élet szépségei), a kardok 6-os a Merkúrt (9-es házas jelleggel - jövőkép) és a Marsot (IV. ház - elválás az otthontól) adja a képlethez.

A hét legfontosabb égi történése a Szaturnusz retrográddá válása 17-én a Halak jegyében. A lassulás már előtte is érezhető, de kérek mindenkit ne dramatizálja túl az időről-időre, rendszeresen megjelenő hátrálásokat, ugyanis az univerzumban nincs se jó, se rossz, minden egyszerűen csak megtörténik, tőlünk függ, hogyan állunk hozzá. A Halak jegyében hátrálva a Szaturnusz azt súgja neked, hogy ideje mélyen magadba nézned, majd egy belső rendezéssel végre életet lehelni a lelkedbe. Azt is kérdezheti, sorsszerűek-e az érzéseid, vagy csak te tehetsz róla? 18-án 6 óra körül Újhold lesz az Ikrekben (Nap-Hold együttállás). Az Újhold mindig megújulás, újító változtatás, elképzelhető, hogy másképp kéne kommunikálnod, mint ahogy eddig tetted (a változtatási irány tőled függ).

Az Uralkodónő szembe, a jelenbe néz és előre figyel, magabiztossága, jellemének tisztasága állja mások tekintetét. A kép előterében látható búzakalászok, a gazdagság szimbólumai, amiért még sokat sem kell tenned, hisz alanyi jogon jár mindenkinek. Aki állandóan manipulál, befektet, semmi sem elég neki, várhatóan szembe megy az univerzum törvényeivel, és félreérti a bőség fogalmát. Az Uralkodónő segít, mint egy jó anya, gondoskodó, támogató és szeret. Ezek mellé a 3-as számmisztika még odateszi az értelem harmonikus törekvéseit, elindít és tervez.

A kardok 6-os érez és szellemi erőfeszítéseket is kér tőled, cserébe odaadja a cselekvés és irányváltás lehetőségét. A 6-osok a Vénuszt uralják, így érthető az érzések szerepe, de az is lehet, hogy egy kis nyugalomra van szükséged. Az is igaz, hogy rendet kell tenni a gondolataidban, a továbbmeneteled a múltad rendezésétől függ. Ne félj, ne szorongj légy elfogadó és ne hibáztasd állandóan magad.
Vissza a bloghoz