A hét tarot lapja, 2023. június 19-25., kardok királynője

A hét tarot lapja, 2023. június 19-25., kardok királynője

Keresztező lap a botok II

Az égbolt sokat mesél nekünk, a jegyek főleg a tulajdonságokat mutatják, a házak az életterületekre irányítják figyelmedet. A bolygók helyzete azért fontos, mert az igazi energiaáramlást ők biztosítják, közvetítenek ég és Föld között. Ezek az energiák mindenkinek rendelkezésre állnak, te döntöd el, használod-e tudatosan vagy tudatlanul hagyod hatni.

Mi várható a héten?

A Kardok királynőjének megfeleltetése Nap a levegős Vízöntőben. Napunk szerda koradélutánig az Ikrekben (levegő elem) halad, itt a királynő okossága teljében tud működni, utána viszont a Rákba lép, ahol már az érzelmek dominálnak. Igazán egy királynőnek ez sem okoz problémát, de az egyéni törekvések és a függetlenség kérdései már nagyobb energiaráfordítást kívánnak tőled.

A botok 2-es asztrológiai párhuzama Mars a Mérleg jegyében, amikor egyensúlyba szeretnél kerülni, de még nem döntöttél az elindulás idejéről, valamint mikéntjéről. A Mars jelenleg az Oroszlában halad, ahol valószínűleg hamar meghozod döntésedet, nem hezitálsz tovább, hanem megállíthatatlanul elindulsz a vágyott irányba. A tudatosság is a Marshoz tartozik, nemcsak a cselekvőerő. A botok 2-es már nem egyensúlyozásra késztet, azt szeretné, hogy foglalkozz végre lehetőségeiddel, lásd meg a helyes irányt. A Mars tudatos rálátás is egyben, valamint 21-én, szerdán nyári napforduló lesz, ez a Nap legmagasabb égi helyzete az északi féltekén, így megajándékoz téged a meglátások maximumával.

Szerdától a Nap a Rák jegyében jár, felhívja a figyelmedet arra, hogy ideje érzékenyebbé válni és "befelé" indulni.

A kardok királynőjének helyzete kettős, foglalkozni kell a tudással, de nő lévén elkerülhetetlen egyensúlyba kerülnie az érzelmekkel. (Ez természetesen mindenkire igaz függetlenül attól, milyen nemű, itt elveket kell befogadni!) A felszín alatt mindig vannak érzelmek, de van aki jól leplezi. Jelenthet olyan élethelyzetet, amikor több energia kell a végrehajtáshoz, szerencsére ez a többlet a kardok királynőjénél megvan. A héten képes leszel mindenkinek támaszt nyújtani anélkül, hogy lemerülnél. A királynő jövőbe figyelő alakja, magas tudása mindenen átsegít, de ehhez el kell kezdened tenni, cselekedni, végrehajtani.

A két lap együtt az áradó elemiségeket hozza eléd, a királynő a kardok levegősségével impulzívvá, könnyeddé tesz, a botok 2-es a tűz erejével elégeti az előtted lévő akadályokat.
Vissza a bloghoz