A hét tarot lapja, 2023. június 26. - július 2., Diadalszekér

A hét tarot lapja, 2023. június 26. - július 2., Diadalszekér

Keresztező lap a kelyhek V

Az asztrológiai elemzés tarot kártyával kiegészítve csodákra képes, persze az sem baj, ha "jól" tudod együtt használni őket. A nyugati asztrológiát a csillagképekkel kiegészítve már nagyobb rálátással, több nézőpontból tudsz segítséget adni a hozzád fordulóknak. Spirituális hozzáállással (nem a szirupos, negédes irányzatokra gondolok) irányelveket is megfogalmazhatsz, amelyek már túlmutatnak a sokszor materiális dobozolásokon. Mindig emelned kell a másikat, de ezt csak úgy tudod elérni, ha nem keltesz benne félelmet, és felhívod figyelmét fejlődésének és tennivalóinak fontosságára.

Mi várható a héten?

A Rák első dekádjában a Hold élen jár, hiszen ő uralja a jegyet. Szerda délutántól a Hold a Skorpióba lép (szintén vizes jegy), így várhatóan felerősödnek a megérzések, intuíciók, sugallatok, sőt a változtatás is könnyebben megy a Skorpió témáiban (elengedés, szeretet, spiritualitás). Június 30-án az esti órákban a Neptunusz hátrálni kezd saját jegyében, a Halakban, amely terület szintén az érzelmekhez kötődik. A hátrálás megegyezik a tavaszpont mozgásának irányával, ez azért fontos, mert égi irányként segíti a lelkedhez való közeledést. A Neptunusz magas szintjének, a lelkiségeddel kapcsolatos foglalatosságnak kitűnő ideje lehet ez a retrográd időszak.

A Diadalszekér nagyarkánuma a Kos energiáit élvezi, de az irodalomban sokszor a Rák jegyéhez kapcsolják, amely most telitalálat. A kocsihajtó éjszakai, csillagmintás járművével belső útra indul, igyekszik teljes harmóniába kerülni (a két szfinx kiegyensúlyozása) önmagával. Itt már nem a külvilág és annak megértése a fontos, hanem belső erőid uralása. A Neptunusz az univerzum magas szintjét közvetíti, amelyet a Diadalszekér sofőrje érzékel és igyekszik magába építeni. Képes leszel a héten minden érzelmi, érzéki, erkölcsi kilengést megakadályozni, biztos kézzel nyúlhatsz eddig elhanyagolt teendőidhez. A Diadalszekér mindig győztest mutat, a változások sikerrel járnak, ha önmagad és nem mások útját járod.

A kelyhek 5-ös képisége egy félreértett belső munka következménye, amikor hited vesztve nem bízol saját erőidben. A lényeg az, hogy félreértettél valamit, lehangolódtál, és már valóságnak gondolod. Szaturnusz, Hold, valamint Vénusz párhuzama magas szinten azt súgja, változtass és láss rá az érzelmeidre. Tegyél rendet magadban, használd tartalékaidat, lásd a lapon ábrázolt, teli 2 kehely energiáját és a háttérben látható hidat, amely mindig biztosít átjutást! A kelyhek 5-ös arra is rávilágít, hogy nem érdemes búslakodni, negatívan működni, mindig te döntesz a kedvedről és arról, akarsz-e valamit igazán.

A lapok 7-es és 5-ös számmisztikája láttat egy megoldást óhajtó energetikát. Ideje eljutnod arra a szintre, ahol már nem a megszokott viselkedésmintáidat használod, hanem képessé válsz a szíved szerint haladni félelmek nélkül.
Vissza a bloghoz