A hét tarot lapja, 2023. június 5-11., botok 4

A hét tarot lapja, 2023. június 5-11., botok 4

Kersztező lap a botok II

A megelégedettség érzete, nem jelent végállomást, mert ha megállsz, nem sokáig tart a megelégedettség, előbb-utóbb hiányérzeted lesz. Fogd fel úgy, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot, élvezd ki, azután tedd a dolgod. A várakozás, az egy helyben toporgás időszaka elszalasztott lehetőségekkel lesz tele. Persze megértem, ha ki szeretnéd tolni a "jó dolgok" élvezetének idejét, de számolj azzal, hogy közben erről-arról lemaradsz.

Mi várható a héten?

A Plútó június 11-én visszalép a Bakba, miközben továbbra is hátrál október 11-ig. A Bakban szerepe igen jelentős. Igyekszik veled lebontatni korlátaidat, megváltoztatni rutinjaidat. Régi meg nem oldott témáidat visszahozva esélyt ad az újragondolásnak. A Plútó igazi dolga az életképesség fenntartása, mindent elvisz, amely idejét múlt, és már nem szolgál téged. 5-én a Plútó-Vénusz szemben állás (a botok 4-es egyik megfeleltetése a Vénusz) erős érzelmeket jelent, amelynek még könnyed megoldása is lehet (Plútó a Vízöntőben).

Mindkét lap a botok sorozat tagja, a tűz elem analógiája, amely a tudatodat hozza fókuszba úgy, hogy az érzelmeidet sem mellőzi. A botok 4-es képisége jó kimenetelt ígér, sikerülhetnek terveid, megvalósulhatnak álmaid, ha bevonod megsejtéseidet a mindennapokba. Vénusz párhuzama képessé tesz téged az örömök, a szépségek befogadására, Hold analógiája a változékonyság sokszor áldásos meglétéről beszél.

A botok 2-es a jövőbe tekint, gondolataidat összeszedve, szívenergiáidat használva (a barna a szeretet színe) szeretne veled minden lépést megterveztetni. A barna köpeny alatt, ruhája narancssárga, amely az aktív 2-es csakra kreatív működésére utal. Mars megfeleltetése, itt a bolygó tudati energiákat serkentő működését mutatja, nem a cselekvést mindenáron erőltető akaratot. Jó adottságaiddal, szervezőkészségeddel, tehetségeddel elérheted, hogy megvalósuljanak vágyaid. A 2-es számmisztikája mutathat együttműködő hajlamot, amelyet érdemes megfogadni, és valakivel (valakikkel) közösen cselekvést kezdeményezni. A kiegyensúlyozás, egyensúlyban tartás megoldhatja legnagyobb kihívásaidat, de csak akkor, ha összes félelmedet száműzöd életedből.

A 4-es számmisztikája jelenthet dobozokban való gondolkodást, de az biztos, hogy a változtatni akarás óhaja mindig jelen van. Az értékekre koncentráló figyelem a 4-es legnagyobb erőssége, miközben képes vagy befelé hallgatni, az érzéseidet fürkészni.

Egy eredményes időszak feltételei adottak, a botok 4-es a sikeresség útjára vihet téged, de az erőket neked kell hozzáadnod. A botok 2-es rengeteg lehetőséget kínál neked, arra kér, légy kreatív, merj álmodni!
Vissza a bloghoz