A hét tarot lapja, 2023. május 29. - június 4., kelyhek királynője

A hét tarot lapja, 2023. május 29. - június 4., kelyhek királynője

Keresztező lap a botok VII

A tarot királynőinek szerepe egyre erősebbé válik napjainkban, ugyanis állandóan szükség van a nők szerepének erősítésére. A dualitás látszatában élő emberiségnek végre fel kéne ébrednie "Csipkerózsika álmából", és észre kéne vennie, hogy ez már rég nem két azonos erő együttléte, itt a férfiak bizony előnyöket élveznek. Én ahol tehetem beszélek erről, felhívom a figyelmet arra, hogy női megtartó minőség nélkül nem lehet sokáig létezni.

Mi várható a héten?

Az Ikrek 1. és 2. dekádján osztozik a hét, csütörtöktől már a Vénusz (a 2. dekád, a Mérleg uralkodója) is szerepet kap (lágyulás, az örömökre való figyelés). A Nap-Szaturnusz kvadrátja (90 fokos, teremtő fényszög) elegendő energia befektetésével segít rálátni sorsfeladataidra, megerősíti, rendezi érzéseidet. Bárkit ijesztgethetnék, de ti már tudjátok, mindig az adott helyzettel kell szembenézned, és félelem nélkül kell megoldanod. El is hagyhatnád magad, de abban a pillanatban kiengednéd a kezedből az irányítást. A Szaturnusz a Vízöntő csillagképben az alkalmak megragadásának fontosságát, a folyamatos rendezés lehetőségét biztosítja számodra. A Nap az Ikrekből segít megérteni lelked törekvését egy állandó belső kommunikációt használva. Tudod, a bolygók az elvek szintjén vannak, alacsony szintje csak az embernek van.

A kelyhek királynője szintén a Halak jegyét hangsúlyozza úgy, hogy közben a Holdat képviseli, amely erőben van a Halakban. A képen látható királynő biztosan ül az érzelmek szigetén, miközben a múltba révedve visszatölti energiát. A trónján lévő angyalok segítik útján, ahogy eddig is tették. "Jó" tulajdonságait vég nélkül sorolhatnám, de igazán kifinomultságát, lelki mélységeit és állandó segíteni akarását emelném ki.

A botok 7-es keresztezése lehetőség a környezeted átlátására, és teendőid felvállalására a jobbítást, valamint az élhetőséget tekintve. A tűz tisztító hatása által sallangok nélkül juthatsz arra a szintre, ahonnan már betekintést nyerhetsz feladataidba. A tűz szikra is, amely bármikor belobbanthatja cselekvő erőidet. Sokszor lehet arra szükséged, hogy nemet mondj, megőrizd szuverenitásodat, kitarts és tudj ragaszkodni álláspontodhoz. A botok 7-es minderre képessé tesz téged.

Fehívom a figyelmet arra, hogy 29-én 11 óra 46 perckor egzakt szemben áll a Hold (Szűz) a Neptunnal (Halakban uralomban), amely nagyszerű, lélekfelszabadító pillanata az érzelmekre való rálátásnak, a belső harmónia megteremtésének. Ebben az időben (plusz, minusz félóra) érdemes megpihenni, leülni, elcsendesedni, befelé, az érzéseidre figyelni, mert olyan erőhöz juthatsz, amely képes téged messzire repíteni.
Vissza a bloghoz