A hét tarot lapja a botok 4, 2023. október 23-29.

A hét tarot lapja a botok 4, 2023. október 23-29.

Keresztező lap a kardok VII

Boldog csak akkor lehetsz, ha önmagadat adod tisztán, nem akarsz senkinek megfelelni, nem foglalkozol másokkal, megvan a célod, látod a saját utad. Ez nem egy könnyű menetelés, teljes embert és eltökéltséget igényel. Szükséged lesz még kitartásra, lelki békére, és olyan tudásra, amely nemcsak a fizikai szintről szól, hanem túlmutat azon, és megajándékoz a szellem szabadságával és a lelki szeretettel.

Mivel érdemes foglalkozni a héten?

A Skorpió első dekádjában a Mars és a Plútó tiszta (teljességre törekvő) energiái igyekeznek a "legjobbat" kihozni belőled és a helyzeteidből. Ezek az energiák egyben tüzesek és vizesek, amelyek két végletnek látszanak, pedig nem azok, igyekeznek harmonikusan együttműködni. Mindig állj meg mielőtt a víz elpárologna, a tűz kioltódna, vagyis a két ellentétesnek tűnő energiát használd dinamikusan.l

23-án hétfőn a Nap követi a Merkúrt és belép a Skorpióba, ahol kéri, hogy láss rá önmagadra, a szeretetedre, a szíved dimenziókapujára, a titkaidra, valamint gyakoroltatja veled az elengedést. 28-án 22 óra 24 perckor egzakt telihold lesz (pontosodik a Hold-Nap szembenállás) a Bika-Skorpió tengelyen, amely többek közt a ragaszkodás-elengedés egyensúlyáért felel. A szembenállás teljességre törekszik, mindkét égitest együttműködik szellemi és lelki szinten, hogy teljes rálátást kapjon a két befogadó elem a víz és a föld segítségével.

A botok 4-es Vénusz megfeleltetése a boldogságot, az örömet, a megvalósítás félelem nélküliségét hangsúlyozza. Beszél a mindent legyőző hitedről, kreatív elképzeléseidről és legtöbb esetben egy társ megtalálásáról. Számmisztikája a 4-es, amely jelen esetben pozitív változásokat mutat, de te is változtathatsz, ha megértél rá. A 4 bot 2-2 bontásban látható, köztük egy boldog jegyespárral, amely nem kétséges helyzetet jelképez, hanem 2 ember szövetségének minden akadályt elsöprő erejét.

A kardok 7-es az én olvasatomban természetesen pozitív, hisz tudod, hogy minden lehetőség megvan arra, hogy többet tudj a világról, és egyre közelebb kerülj céljaid megvalósításához. A 7-es számmisztikája mindig túlmutat a jól ismert fizikai világunk határain, arra biztat, merj önállóan dönteni, véleményt formálni, rugaszkodj el a "biztonságod" megkötő energiáitól, láss túl, láss másképp, láss újszerűen, hidd el a világ olyan, amilyennek te látod, és nem olyan amilyennek eddig tanították neked.

A 7-es "szellemi" szám bontása 5-2, amelyek viszont már az érzelmi vertikális számai. Sikert, biztos haladást csak akkor érhetsz el, ha mersz az 5-ös szám párhuzamára, a szívedre hallgatni, sőt elsődleges tényezőnek tekinted. A 2-es itt nem kétség, keresztezés nélkül vannak a földbe szúrva, biztos tájékozódási pontot adva neked. Merkúr megfeleltetése, állandó szellemi hozzáállást ígér, amelyhez a szív tudása társul, hogy ne veszítsd el az irányt. 
Vissza a bloghoz