A hét tarot lapja a kardok 2, 2023. november 20-26.

A hét tarot lapja a kardok 2, 2023. november 20-26.

Keresztező lap az érmék VII

Amikor lassú lapok fémjelzik a hetet, tilos a kapkodás, és a félelmek hatására történő rohangászás. Gyanús a kifelé nézegetés, biztosan belső, lelki munkára van szükség. Egy szellemi kétséget felmutató lap (kardok 2) és egy inaktív, a földön két lábbal ácsorgó és a botjára támaszkodó alak (érmék 7-es) csak passzív lehet, aki csak önmagával szeretne foglalkozni, igazából csak lelki megoldások érdeklik.

Mivel érdemes foglalkozni a héten?

A Skorpió és a Nyilas jegye felezik a hetet, 22-én a Nap koradélután belép a Nyilas területére, de az égboltot tekintve a Skorpió és Mérleg csillagkép közé, ahol még töltekezik a magas szintű tudással, de már a titkok is hívogatják, amelyek csak szeretetben élve megfejthetők. 24-én délelőtt a Mars követi a Napot, ő is átlép a Nyilasba (a saját rendszeremben csak dec. 3-án megy át), ahol jól érzi magát, de sok rendszerben "idegenként - semlegesként" tárgyalják. Fókuszba kerül a jövőkép, a hit, a tanulás és még sok minden más.

A kardok 2-es az érzelmekkel foglalatoskodik, de azt is tudja, hogy logikai megoldás nem lehetséges, hisz kétséges alapokon, olykor félve, nem születik döntés. A képen létható alak passzív ülő helyzete szintén patt helyzetről tanúskodik. A képen ég és víz összeér, amely azt mutatja, hogy csak a szellemi és érzelmi együttműködés hozhat sikert. A jobboldalon látható Hold a jövő irányát tartja fontosabbnak, afelé irányít. Érdemes újratervezni az esetlegesen félve kialakított terveidet, vagy egyszerűen felhagyni a halogatással. A vízben lévő szigetecskék érzelmi megoldást is mutatnak.

Az érmék 7-es múltra figyelő alakja előhozza eddig összeszedett értékeit, segítségükkel igyekszik túllátni határain és meghaladni azokat. A 7-es szellemi szintje képes extrákra, szeretné megérteni az eddig anyagi és érzelmi szinten megérthetetlent. Az érmék 7-es asztrológiai megfeleltetése a Jupiter (a gyógyító guru) és a Szaturnusz (a mindig bölcs), vagyis ez nem a gyors döntések ideje, jól gondold, fontold meg, hidd el, hogy csak nyugodtan, tiszta fejjel lehet igazán mindent helyretenni. Bőven elég tudással és tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy kibillenés nélkül menj tovább. Szombaton a pontosodó Mars-Szaturnusz kvadrát (90 fok) elegendő erőt és bölcs megoldások lehetőségét ígéri főleg a belső utadon.
Vissza a bloghoz