A hét tarot lapja az Uralkodónő, 2024. július 1-7.

A hét tarot lapja az Uralkodónő, 2024. július 1-7.

Keresztező lap az érmék lovagjaMinden lap jellemzése a teljesség igénye nélkül történik. Igazán az a fontos, hogy hangolódj a jelen energiáira, amelyek előnyhöz juttatnak. Az előrejelzéssel a meglepetést, a véletlenszerűséget szűrjük ki a tartalmakból. A nagyarkánumok, mint most az Uralkodónő, mindig hangsúllyal jeleznek és segítenek a mélyebb megértésben.

Mivel érdemes foglalkozni a héten?Asztrológiai nézőpont
A héten a Rák 2. dekádjában számítani kell a Mars és a Plútó tüzes energiáira, így 3-án a Plútó-Merkúr szembenállásra is, amely a Vízöntő és az Oroszlán jegye között jön létre. A Merkúr az Oroszlánban nem igazán érzi "jól" magát, egóssága rugalmatlanná tehet, bár kreativitása cselekvésre késztethet. A Plútó biztosan feltölti a Merkúrt, így alapossá válik kommunikációd. A Jupiter - az érmék lovagjának megfeleltetése - szextilt vet (60 fokos, harmonikus fényszög) a Felszálló Holdcsomópontra, amely segíthet megérteni, hogy milyen sorsfeladattal van dolgod, (persze az a legvalószínűbb, hogy nem érzel semmit, ez csak lehetőség "fejlettebb" sorstársaknak). Mivel mindkét lap asztrológiai megfeleltetése a Bika, az éppen ott járó bolygók súghatnak neked. Az első két napon a Hold a Bikában emelt helyzetben biztonságérzetet közvetít, a Mars egész héten a Bikában szívesen tesz stabilitásodért, az Uránusz a Bikában nem sokat hoz, inkább az anyagi helyzeted megerősítése érdekli.

Tarot nézőpont
Az Uralkodónő a fizikai sík (szint, dimenzió) számmisztikai megjelenítése a 3-as által, amúgy ő az anyagi világ szívvezérelt királynője. Ebben a téridőben járjuk köreinket, igyekszünk kijárni a földi iskolát, meg kell tanulnunk az összes "leckét". Fő üzenete, hogy ne mindent az értelmeddel oldj meg, hanem vedd igénybe szíved üzenetét, mert valószínűleg az a "jó" út. Fontos tényező az Uralkodónőnél a bőség és a folyamatos fejlődés. Tartalmas, könnyed, érzelmekben gazdag hetet ígér, ahol a jelen a lényeg, bár a keresztező érmék lovagja a jövőt fürkészi.

Az érmék lovagjának Jupiter és Bika megfeleltetése biztonságot nyújt és eredményességet ígér, föld elemisége szilárddá, valamint megingathatatlanná tesz. Az összes lovag levegős is, így rálátásnak és megértésnek sem leszel híján. Nyílt, tiszta jelleme, érzelmileg stabillá és pozitívan semlegessé alakítja. Ez egy jó irány, amikor már nem a vágyak hajtanak, hanem a megértés vezérel téged. Amire vigyázni kell, hogy jó dolgodban ne válj passzívvá, tedd, amit meg kell tenned.

A két lap együtt egyirányba igyekszik, hasonlóságaik a nyugalom, a figyelem, a tökéletesség igénye. Az Uralkodónő fontos kérdéseket vethet fel, ha már készen állsz a válaszokra. Ilyen lehet annak megérzése, hogy sorsfeladat-e számodra a gyerekvállalás, akarnak-e lelkek lejönni még hozzád? Mi közöd van a kreativitáshoz és a szépséghez, csak földi, anyagi síkon, a bőség szintjén vagy képes értelmezni? Még rengeteg kérdést lehet a két lappal körbejárni, de ezek maradjanak másik alkalomra.
Vissza a bloghoz