Your address will show here +12 34 56 78
Kártyavetés, sorselemzés
Személyesen vagy online (Skype, Messenger)!
Jelentkezés
csak telefonon és e-mailben!
Telefonszámom: +36-30-564-1522

A személyes sorselemzésen kívül  Messengeren
vagy Skype-on is tudunk beszélni!

Messengerhez Facebook bejelölés szükséges!
Skype nevem: gyogykucko2011@gmail.com - itt is 
be kell jelölni.

Az elemzés 1 óra, ára 10000 Ft, 
Online sorselemzésnél előre kell fizetni!

Utalási adatok:
Számlaszám: 11600006-00000000-83812516
Kedvezményezett: Kék Smaragd Bt.
Közleményben kérjük feltüntetni a nevet és címet!

Külföldről:
Erste Bank
IBAN HU20 116 00006 00000000 83812516
SWIFT: GIBAHUHB

Személyes találkozásnál az alábbi címen fogadok:
Bp. VI., Bajcsy-Zsilinszky út 43., 16-os kapucsengő,
3. em. 2.

24 órán belüli lemondásnál az ár 50 %-a fizetendő.


 
  • Text Hover

Spirisuli Tudástár

Spirituális alapok - a kezdő szint 12 leckéje videón! Látogass el a Tudástárba, ahol a 12 videóanyagon kívül ingyenes meditáció is vár Rád!

A Tarot


 


A Tarot kártyáról rengetegen írtak már. Nem szeretnék írni a történetéről, amely több száz esetleg több ezer éves vagy egyenesen atlantiszi, elégedjünk meg azzal, hogy ősi. Ha valakit mégis érdekel, az interneten talál rá számtalan cikket, tanulmányt, értekezést. Sokkal érdekesebb az a kérdés, meg kell-e konkrétan tanulnom az egyes lapok jelentését, vagy intuíción keresztül fejtsem meg azokat a vetés helyének és a kérdésnek megfelelően. Én az utóbbiban hiszek, a sztereotípiák, sablonok nem vezetnek el a megoldáshoz. Jól hangzanak, de nem megyünk sokra velük.

A kártyavetőnek kellenek alapok, az 56 db Kis Arkánumnál a számok és udvari lapok általános jelentését kell megtanulni, a 22 db Nagy Arkánumnál alapvető asztrológiai ismereteket kell elsajátítani. Fontos a négy Kis Arkánum sorozatnak (Botok, Érmék, Kardok, Kelyhek) megfeleltetése a négy alapvető elemhez, amelyekkel a nyugati és védikus asztrológia is dolgozik. Szóval a lényeg az, nem kell magolni, mindent képszerűen és szimbólumok szerint, logikusan fogunk értelmezni. Itt a fantázia fontosabb lesz a memóriánál.

Sose felejtsük el, nem mi vagyunk a fontosak, hanem a másik ember, aki akkor éppen a Tarot kártya segítségével szeretne problémáira megoldást találni, kérdéseire választ kapni. Ne akarjunk jók lenni, ne brillírozzunk, mert ez a történet nem rólunk szól. Senkit se kössünk magunkhoz, ne mondjuk, hogy jöjjön vissza félév múlva, egy hónap múlva, ne mondjunk semmit, csak köszönjük meg, hogy eljött hozzánk. Ha jól érezte magát nálad, ha újabb kérdése lesz, lehet, hogy újra téged fog választani. Nagyon sok mindenről írhatnék még, de szerintem dióhéjban ennyi elég.

Az érdeklődőket szeretettel várjuk!